Het boek

Behalve dat het boek echt prachtig geworden is, is het ook een prettige en makkelijke manier om mensen de foto’s te laten zien

Waarom deze vorm? Papier geeft rust. Een boek is toegankelijk. U kunt het rustig doorbladeren, openleggen op een bepaalde pagina, aan anderen tonen en er een gesprek mee openen. Een boek pakt u er makkelijk bij. Het in handen hebben van een mooi boek geeft een totaal andere beleving dan het kijken naar foto’s op een beeldscherm. U ziet veel meer terug dan dat u op de dag zelf heeft kunnen zien. Het wordt met zorg door mij voor u vormgegeven.

Hoe groot is het boek?

Het standaard fotoboek is 20 x 20 cm groot en telt 15 dubbele pagina’s. Het fotoboek is handgemaakt en heeft een harde kaft, met stevige tussenbladen. De foto’s worden op echt fotopapier geprint en de platliggende pagina’s krullen niet. De kleuren en de materiaalkeuze van de kaft kiezen we in overleg. Desgewenst kan de naam van de overledene op de kaft worden gedrukt. Zo krijgt u een heel persoonlijk fotodocument.

Maatwerk

Meerdere boeken, meer pagina’s, een ander formaat, wel of niet een opbergbox, in overleg is dit mogelijk. Ik maak graag een passende offerte.