Het boek

“Behalve dat het boek echt prachtig geworden is, is het ook een prettige en makkelijke manier om mensen de foto’s te laten zien”

Waarom deze vorm? Papier geeft rust. Een boek is toegankelijk. U kunt het rustig doorbladeren, openleggen op een bepaalde pagina, aan anderen laten zien en er een gesprek mee openen. Een boek pakt u er makkelijk bij. Het in handen hebben van een mooi boek geeft een totaal andere beleving dan het kijken naar foto’s op een beeldscherm. U ziet veel meer terug dan dat u op de dag zelf heeft kunnen zien. Het wordt met veel zorg door mij vormgegeven.

Geen verrassingen achteraf, want het boek gaat pas naar de drukker als u helemaal tevreden bent.

Een boek helpt om het verlies een plek te geven. Kijkt u bij referenties wat anderen over het boek zeggen.

Hoe groot is het boek?

Het standaard fotoboek is 20 x 20 cm groot en telt 15 dubbele pagina’s. Het fotoboek is handgemaakt en heeft een harde kaft met stevige bladzijdes. De foto’s worden op echt fotopapier geprint. De kleuren en de materiaalkeuze van de kaft kiest u zelf. Desgewenst kan de naam van de overledene op de kaft worden gedrukt. Zo wordt het een heel persoonlijk fotodocument.

Maatwerk

Meerdere boeken, meer pagina’s, een ander formaat, een luxe opbergbox, in overleg is alles mogelijk. Ik maak dan vanzelfsprekend een aparte offerte. Altijd vooraf, zodat u precies weet waar u aan toe bent.