Werkwijze

Van ieder afscheid wordt een persoonlijk fotoboek samengesteld, de herinnering voor nu en later. Een fotoboek helpt om het verlies een plek te geven.

Voordat ik kom fotograferen, heeft het mijn voorkeur elkaar even te spreken. Als u liever wilt dat de communicatie via de uitvaartondernemer loopt kan dat ook. U kunt aangeven op welke momenten ik mag fotograferen. Zijn er bijvoorbeeld bepaalde gebeurtenissen die u liever niet wilt laten fotograferen, andere juist wel? Dit spreken we van tevoren duidelijk af. Zo houdt u de regie.

Ik realiseer me dat ik op een zeer kwetsbaar en intiem moment in uw leven kom. Uiteraard ga ik hier respectvol mee om. Mijn bescheiden opstelling helpt hierbij. Een flitser gebruik ik niet, mijn camera’s maken geen geluid. Ik fotografeer op een integere, krachtige en liefdevolle manier. Mijn respect naar de overledene en de nabestaanden is groot.

Als moeder heb ik een scherp oog voor kinderen.

Tijdens een afscheid maak ik meer foto’s dan in het boek passen. U kunt de foto’s voor het boek zelf kiezen, maar als u liever wilt dat ik dat doe kan dat ook. Voordat het boek naar de drukker gaat, ontvangt u de opmaak digitaal. Samen kunnen we de fotoselectie nog een laatste keer aanpassen. Het boek gaat pas naar de drukker als u tevreden bent.

U ontvangt de foto’s via een online fotogalerij. De foto’s zijn te downloaden in hoge en lage resolutie. Ik kom het fotoboek later graag persoonlijk brengen.

Heeft u vragen? Op de vragen pagina probeer ik deze te beantwoorden. U kunt mij ook bellen: 06 5383 3039. Ik denk graag met u mee.

"Bescheiden aanwezig maar met het lef soms naar voren te treden voor de mooiste foto's."