Werkwijze

Van ieder afscheid wordt een persoonlijk album samengesteld, de herinnering voor nu en later. Een fotoboek helpt om het verlies een plek te geven.

Voordat ik kom fotograferen, heeft het mijn voorkeur persoonlijk of telefonisch kennis te maken. Als u wilt kan de communicatie ook via de uitvaartondernemer lopen. U kunt aangeven op welke momenten ik mag fotograferen. Zijn er bijvoorbeeld bepaalde gebeurtenissen die u liever niet wilt laten fotograferen, andere juist wel? Dit spreken we van tevoren duidelijk af. Zo houdt u de regie.

Ik realiseer me dat ik op een zeer kwetsbaar en intiem moment in uw leven kom. Uiteraard ga ik hier respectvol mee om. Mijn bescheiden opstelling helpt hierbij. Mijn flitser zal ik niet gebruiken, mijn camera’s hoort u niet. De foto’s die u ontvangt zijn een combinatie van overzichtsbeelden en detailfoto’s, in kleur en zwart-wit. Ik fotografeer op een integere, krachtige en liefdevolle manier. Als moeder heb ik een extra scherp oog voor kinderen.

Tijdens een afscheid maak ik vaak meer foto’s dan in het boek passen. Daarom maak ik een selectie. Als u dat liever zelf wilt doen kan dat ook. Voordat het boek naar de drukker gaat, ontvangt u de opmaak digitaal. Samen kunnen we de fotoselectie nog een laatste keer aanpassen. Het boek gaat pas naar de drukker als u tevreden bent.

U ontvangt een link van het boek en een link naar een online fotogalerij met nog meer foto’s, die u ook kunt downloaden. Ik kom het herinneringsboek later graag persoonlijk brengen.

Heeft u vragen? Op de vragen pagina probeer ik deze te beantwoorden. Maar u kunt mij ook bellen. Ik denk graag met u mee.

"Bescheiden aanwezig maar met het lef naar voren te treden voor de mooiste foto's."