Werkwijze

Bescheiden aanwezig maar met lef om soms op de voorgrond te treden voor de mooiste beelden

Voordat ik kom fotograferen, heeft het mijn voorkeur telefonisch of persoonlijk kennis te maken. Als u wilt kan de communicatie ook via de uitvaartondernemer lopen. U kunt aangeven op welke momenten ik mag fotograferen. Zijn er bijvoorbeeld bepaalde gebeurtenissen die u liever niet wilt laten fotograferen, andere juist wel? Dit spreken we van tevoren duidelijk af. Zo houdt u de regie.

Ik realiseer me dat ik op een zeer kwetsbaar en intiem moment in uw leven kom. Uiteraard ga ik hier respectvol mee om. Mijn bescheiden opstelling helpt hierbij. Mijn flitser zal ik niet gebruiken, mijn camera’s hoort u niet. De foto’s die u ontvangt zijn een combinatie van overzichtsbeelden en detailfoto’s, in kleur en zwart-wit. Ik fotografeer op een integere, krachtige en liefdevolle manier. Als moeder heb ik een extra scherp oog voor kinderen.

Tijdens een afscheid maak ik vaak meer foto’s dan in het boek passen. Daarom maak ik een selectie. Voordat het boek naar de drukker gaat, ontvangt u de opmaak digitaal. Samen kunnen we de fotoselectie eenmalig aanpassen. Ook ontvangt u een link naar een diashow met foto’s uit het boek en een link naar een online fotogalerij met nog meer foto’s, die u desgewenst kunt downloaden.

Heeft u vragen? Op de vragen pagina probeer ik deze te beantwoorden. Maar u kunt mij ook bellen. Ik denk graag met u mee.

" De fotoreportage die Arenda van de uitvaart van onze moeder heeft gemaakt is voor ons van onschatbare waarde"