Referenties

"Het afscheid van mijn lieve vrouw was verdrietig, en tegelijk was de uitvaart prachtig. Zij had het zelf grotendeels voorbereid en het werd kleurrijk, we hebben haar leven gevierd.

Arenda heeft dat prachtig vastgelegd.
We hebben vooraf kennis gemaakt, Arenda heeft daarbij gevraagd naar onze wensen. Het was prettig om vooraf contact te hebben, dat gaf vertrouwen voor de dag zelf. Tijdens de dag was ze onopvallend aanwezig. Bij het zien van de prachtige foto’s was ik daardoor verrast, Arenda heeft het zo compleet en mooi vastgelegd.
Ook over het fotoboek heeft ze mij mee laten denken. Het resultaat is zo mooi geworden! De kwaliteit van de foto’s komt in het boek nog beter tot hun recht dan digitaal. Het fotoboek is zo’n waardevolle herinnering, bij het delen met familie en vrienden is iedereen onder de indruk.
Dankjewel Arenda!
"
- Arjen/2023

"Wij hebben Arenda gevonden via onze begrafenisondernemer. En wat een geluk!

Het afscheid van mijn moeder is vastgelegd zonder kennismaking vooraf. Ze was op de achtergrond aanwezig en dat is heel prettig op zo’n dag. Gedurende de dag heeft ze wel even gevraagd of er nog belangrijke mensen of plekken gefotografeerd moesten worden. Naderhand kregen wij een prachtige collectie en een mooi boek. Wij zijn hier heel blij mee en zouden iedereen aanraden om een dergelijk herinneringsboek te laten maken. Heel fijn om even terug te kijken! "
- Marloes/2023

"Nog hartelijk bedankt voor de mooie foto’s,

een waardevol aandenken aan een bijzonder dag"
- Bram/2023

"Arenda heeft rekening gehouden met de persoonlijke wensen, superfijn!!

Prachtige en scherpe foto’s ontvangen van Arenda. Een hele fijne vrouw, die de momenten vastlegt waar jij nog altijd op kan terugkijken voor je eigen rouwproces. Ik merkte amper dat Arenda er was tijdens de dienst.
Het album dat ik achteraf kreeg was ook prachtig in elkaar gezet. Arenda heeft rekening gehouden met de persoonlijke wensen, superfijn!!
Afscheid kan je maar één keer nemen, dan is het heel fijn als je daar op kan terugkijken d.m.v. mooie foto’s.
Onwijs bedankt en blijf doen waar je mee bezig bent! "
- Anique/2023

"Het is zo troostend om bij elke foto even stil te staan

Ik kan je niet zeggen hoe blij ik met het fotoboek ben. Het straalt zorgvuldigheid en perfectie uit. Heel veel dank voor dit dierbare document. Het is zo troostend om bij elke foto even stil te staan. Met lieve groet aan vakvrouw Arenda. "
- Christel/2023