Referenties

"Als je kind plotseling overlijdt staat de wereld stil. Als je dan ook nog het allermooiste afscheid voor je dochter wil regelen en de begrafenisondernemer adviseert foto’s daarvan te laten nemen omdat je niets meer opneemt, volg je maar zijn advies.

Arenda stuurde een allerliefst appje, kwam langs om kennis te maken en we wisten meteen dat het afscheid van onze dochter in goede handen was.
Alsof ze deel was van ons ging ze onzichtbaar aan het werk.
Het prachtige fotoboek bewijst haar vakkundigheid maar haar persoonlijkheid was voor ons nog belangrijker.
Op zo’n afgrijselijke dag wil je geen zichtbare fotograaf maar iemand die het begrijpt en opgaat in de omgeving.
Arenda is een prachtig mens en een vakvrouw. En haar foto’s tonen dat, ze zijn onvergetelijk mooi. "
- Eric en Carien/2023

"Het afscheid van mijn lieve vrouw was verdrietig, en tegelijk was de uitvaart prachtig. Zij had het zelf grotendeels voorbereid en het werd kleurrijk, we hebben haar leven gevierd.

Arenda heeft dat prachtig vastgelegd.
We hebben vooraf kennis gemaakt, Arenda heeft daarbij gevraagd naar onze wensen. Het was prettig om vooraf contact te hebben, dat gaf vertrouwen voor de dag zelf. Tijdens de dag was ze onopvallend aanwezig. Bij het zien van de prachtige foto’s was ik daardoor verrast, Arenda heeft het zo compleet en mooi vastgelegd.
Ook over het fotoboek heeft ze mij mee laten denken. Het resultaat is zo mooi geworden! De kwaliteit van de foto’s komt in het boek nog beter tot hun recht dan digitaal. Het fotoboek is zo’n waardevolle herinnering, bij het delen met familie en vrienden is iedereen onder de indruk.
Dankjewel Arenda!
"
- Arjen/2023

"De prachtige en subtiele foto's die Arenda gemaakt heeft, doen de troost die we tijdens het afscheid van Jeroen hebben mogen ontvangen, opnieuw herleven.

Een heel dierbare herinnering aan een zo groot verlies."
- Sabine/2023

"Op de dag zelf was ze erg onopvallend, maar ze wist alle mooie en belangrijke momenten vast te leggen

Arenda heeft de uitvaart van onze vader/man gefotografeerd. Op de dag zelf was ze erg onopvallend, maar ze wist alle mooie en belangrijke momenten vast te leggen. De foto's zijn erg mooi en van hoge kwaliteit.

We hebben zelf een fotoboek samengesteld op basis van haar foto's. De foto's zijn een fijne herinnering."
- Roos/2023

"Wij hebben Arenda gevonden via onze begrafenisondernemer. En wat een geluk!

Het afscheid van mijn moeder is vastgelegd zonder kennismaking vooraf. Ze was op de achtergrond aanwezig en dat is heel prettig op zo’n dag. Gedurende de dag heeft ze wel even gevraagd of er nog belangrijke mensen of plekken gefotografeerd moesten worden. Naderhand kregen wij een prachtige collectie en een mooi boek. Wij zijn hier heel blij mee en zouden iedereen aanraden om een dergelijk herinneringsboek te laten maken. Heel fijn om even terug te kijken! "
- Marloes/2023