Referenties

"Arenda was de hele dag op een heel meevoelende manier op de achtergrond aanwezig en heeft de overledene eer aangedaan met haar prachtige foto's

Toen de begrafenisondernemer voorstelde Arenda te vragen een fotoreportage te maken van de begrafenis, wist ik niet wat ik me daarbij moest voorstellen. Omwille van familie met Alzheimer ben ik op dit voorstel ingegaan. En hoe prachtig is nu het boek met een reportage over deze zeer emotionele begrafenis geworden. Arenda heeft de dag heel mooi geregistreerd, zodat niet alleen degene voor wie het was, maar ook wij, alle nabestaanden, allemaal nog eens terug kunnen kijken op deze voor ons zo gevoelige gebeurtenis. Arenda was de hele dag op een heel meevoelende manier op de achtergrond aanwezig en heeft de overledene eer aangedaan met haar prachtige foto's, alsof ze altijd al een bekende was. Hartelijk dank Arenda, ik kan je niet genoeg bedanken hiervoor!"
- Tineke/2024

"Herinneringen vervagen snel, maar dankzij de foto's komen die weer heel erg terug en voel ik de enorme blijvende liefde voor mijn moeder

Wij namen in een zeer intieme setting afscheid van mijn moeder. Dankzij de foto's hebben we alleen maar mooie herinneringen overgehouden aan een intens verdrietige dag. Alles gaat zo snel voorbij op zo'n dag. Herinneringen vervagen snel, maar dankzij de foto's komen die weer heel erg terug en voel ik de enorme blijvende liefde voor mijn moeder. Met trots kijk ik terug naar de foto's want vergeten wil ik het niet. Deze herinnering gun ik iedereen."
- Kenia/2024

"Tijdens de afscheidsdienst van ons zoontje merkte je niet dat er gefotografeerd werd

Wij hebben Arenda als warm en heel respectvol ervaren.
Na de dienst kregen wij al heel snel de foto's opgestuurd met een heel lief berichtje erbij.
Ze gaf ons de tijd en rust om de foto's voor het fotoalbum uit te kiezen.
Toen het fotoalbum klaar was heeft Arenda persoonlijk het fotoalbum naar ons toegebracht.
De foto's zijn heel mooi en voor ons echt dierbaar geworden. We hebben geen seconde spijt gehad dat we foto's hebben laten maken.
Wij zouden Arenda zeker aanbevelen. "
- Priscilla/2024

"Als je kind plotseling overlijdt staat de wereld stil. Als je dan ook nog het allermooiste afscheid voor je dochter wil regelen en de begrafenisondernemer adviseert foto’s daarvan te laten nemen omdat je niets meer opneemt, volg je maar zijn advies.

Arenda stuurde een allerliefst appje, kwam langs om kennis te maken en we wisten meteen dat het afscheid van onze dochter in goede handen was.
Alsof ze deel was van ons ging ze onzichtbaar aan het werk.
Het prachtige fotoboek bewijst haar vakkundigheid maar haar persoonlijkheid was voor ons nog belangrijker.
Op zo’n afgrijselijke dag wil je geen zichtbare fotograaf maar iemand die het begrijpt en opgaat in de omgeving.
Arenda is een prachtig mens en een vakvrouw. En haar foto’s tonen dat, ze zijn onvergetelijk mooi. "
- Eric en Carien/2023

"Het afscheid van mijn lieve vrouw was verdrietig, en tegelijk was de uitvaart prachtig. Zij had het zelf grotendeels voorbereid en het werd kleurrijk, we hebben haar leven gevierd.

Arenda heeft dat prachtig vastgelegd.
We hebben vooraf kennis gemaakt, Arenda heeft daarbij gevraagd naar onze wensen. Het was prettig om vooraf contact te hebben, dat gaf vertrouwen voor de dag zelf. Tijdens de dag was ze onopvallend aanwezig. Bij het zien van de prachtige foto’s was ik daardoor verrast, Arenda heeft het zo compleet en mooi vastgelegd.
Ook over het fotoboek heeft ze mij mee laten denken. Het resultaat is zo mooi geworden! De kwaliteit van de foto’s komt in het boek nog beter tot hun recht dan digitaal. Het fotoboek is zo’n waardevolle herinnering, bij het delen met familie en vrienden is iedereen onder de indruk.
Dankjewel Arenda!
"
- Arjen/2023