Referenties

"Op de dagen zelf merkten we nagenoeg niets van haar aanwezigheid en toch wist ze de meest intieme en belangrijke momenten pakkend vast te leggen

In maart 2022 overleed onze vrouw en zus Jessica.
Jessica werkte al lange tijd bij het ANP en was daar enorm geliefd.
Toen Jessica overleed, kregen wij aangeboden om een fotoreportage te laten maken van de uitvaart door Arenda.
Als blijk van medeleven en waardering voor Jessica.
We twijfelden geen moment en zijn hiervoor achteraf heel dankbaar.
Arenda heeft op zeer professionele wijze een fantastische reportage weten te maken op de condoleance en de uitvaart van Jessica. Op de dagen zelf merkten we nagenoeg niets van haar aanwezigheid en toch wist ze de meest intieme en belangrijke momenten pakkend vast te leggen.
Het resultaat heeft ze in een ontzettend mooi boek aan ons overhandigd. Iedereen die het boek inziet, vindt het pakkend en mooi. Voor ons is het een waardevol boek, dat we de komende jaren zonder twijfel regelmatig erbij zullen pakken als we aan de mooie uitvaart van Jessica willen terugdenken.
Dankbaar richting het ANP, maar zeker ook richting Arenda.
Dankjewel Arenda!
Ook namens de rest van onze familie"
- Ricardo en Herald/2022

"Het gemis slaat een krater in ons gezin. Om dan die momenten van troost en liefde terug te zien in het album is bijzonder helend

De haarscherpe, intieme foto's van het afscheid van mijn man helpen mij en de kinderen in het verwerken van het verlies. Het gemis slaat een krater in ons gezin. Om dan die momenten van troost en liefde terug te zien in het album is bijzonder helend. Iedereen is ontroerd door het album.
Arenda is in het hele proces op de achtergrond aanwezig geweest, ik kan haar warm aanbevelen voor iedereen die met het verlies van een dierbare te maken krijgt"
- Lenneke/2022

"Het is een prachtboek geworden

Wij zijn heel dankbaar dat Arenda op integere wijze het afscheid van onze moeder en oma heeft vastgelegd. Het is een prachtboek geworden."
- Titia/2022

"Ons prinsesje Eva was nog geen 2 jaar en zat al in haar laatste levensfase. Wij zijn als ouders enorm verdrietig dat wij dit met ons meisje mee hebben moeten maken, maar zijn ook dankbaar dat Arenda op verschillende momenten is gekomen om dit vast te leggen. Het geeft ook na het overlijden enorm veel steun. Je kunt ieder moment het boek pakken en terug kijken naar de foto's met je gezin als je daar behoefte aan hebt

Ik ben Sharona Jongenelis, 29 jaar, getrouwd met Manfred Jongenelis 47 jaar. Manfred heeft twee dochters uit eerdere relaties. Zijn oudste dochter is Esmeralda (zij is overleden toen ze 4 jaar was en zou nu 22 jaar zijn) en Lyciënna (15 jaar)
Samen kregen wij een bijzondere prachtige dochter Eva Jongenelis. Eva is geboren op 09-02-2019. Drie maanden na haar geboorte kwamen wij erachter dat het met ons meisje niet helemaal goed ging en al snel zijn we door de ziekenhuismolen gegaan. Eva was ziek, wat ze mankeerde was niet duidelijk. Na 1,5 jaar ziekenhuis in en ziekenhuis uit, beentjes breken en epileptische aanvallen, kregen we op 25-11-2020 te horen dat onze Eva een hele zeldzame stofwisselingsziekte had. Manfred en ik dragen allebei een foutje in ons DNA die heel zeldzaam is en onze pech....we hebben allebei dit foutje overgedragen aan ons prinsesje. Vanaf 25 november zijn wij een nog heftigere achtbaan ingerold, we kregen die dag te horen dat ons meisje niet oud zou worden en ernstig ziek was. Ze zou tussen de 2 en 7 jaar worden, maar al snel was duidelijk dat Eva aan het inleveren was. Ze werd steeds zwakker en ging snel achteruit. In januari 2021 werd er voor Eva palliatieve zorg ingeschakeld en kregen we hulp van verschillende instanties.
Ineens zaten we in haar laatste levensfase!
Je staat er zelf niet bij stil om foto's te maken van de momenten die erg emotioneel en zwaar zijn. 1 februari hebben wij telefonisch contact gehad met Arenda. Het was een heel fijn gesprek en aangezien Eva op 9 februari 2 jaar zou worden vonden wij het enorm bijzonder dat Arenda daarbij kon zijn om deze dag vast te leggen. Het weekend voor haar verjaardag ging Eva ineens heel snel achteruit....maar toch wilden wij dit vastleggen. Arenda heeft deze dag op een bijzondere manier voor ons gefotografeerd waar wij nu nog steeds als we naar de foto's kijken trots op zijn dat dit gelukt is. De dag na haar verjaardag ging het zo slecht met Eva dat ze 12 februari vredig is ingeslapen en ook wilden wij het moment van de opbaring vastleggen. Wat zijn dat bijzondere en mooie foto's geworden. Heel heftig, maar ons meisje was zo mooi om te fotograferen dat we hier enorm dankbaar voor zijn. De dag van de uitvaart op 20 februari wilden we ook laten vastleggen en ook dat is bijzonder mooi gelukt. Het zijn hele heftige foto's, maar ze zijn allemaal stuk voor stuk zo mooi. Foto's met een grote betekenis. Wij zijn Arenda enorm dankbaar dat we deze foto's hebben en zouden dit aan alle ouders die hun kindje gaan verliezen aanraden. Arenda is een hele lieve vrouw, veel geduld en kan zich enorm goed plaatsen in het gezin. Haar aanwezigheid valt niet op en ze maakt op de juiste momenten foto's."
- Sharona en Manfred/2021

"Wat zijn we blij dat dit is vastgelegd in een mooi boek

Arenda heeft hele mooie foto's gemaakt van de geboorte van onze zoon en ook van onze overleden dochter. Wat zijn we blij dat dit is vastgelegd in een mooi boek. Nu kunnen we altijd terugkijken naar de liefdevolle momenten. Arenda is zeker een aanrader!"
- Nick en Nazia/2021