Referenties

"De prachtige en subtiele foto's die Arenda gemaakt heeft, doen de troost die we tijdens het afscheid van Jeroen hebben mogen ontvangen, opnieuw herleven.

Een heel dierbare herinnering aan een zo groot verlies."
- Sabine/2023

"Op de dag zelf was ze erg onopvallend, maar ze wist alle mooie en belangrijke momenten vast te leggen

Arenda heeft de uitvaart van onze vader/man gefotografeerd. Op de dag zelf was ze erg onopvallend, maar ze wist alle mooie en belangrijke momenten vast te leggen. De foto's zijn erg mooi en van hoge kwaliteit.

We hebben zelf een fotoboek samengesteld op basis van haar foto's. De foto's zijn een fijne herinnering."
- Roos/2023

"Wij hebben Arenda gevonden via onze begrafenisondernemer. En wat een geluk!

Het afscheid van mijn moeder is vastgelegd zonder kennismaking vooraf. Ze was op de achtergrond aanwezig en dat is heel prettig op zo’n dag. Gedurende de dag heeft ze wel even gevraagd of er nog belangrijke mensen of plekken gefotografeerd moesten worden. Naderhand kregen wij een prachtige collectie en een mooi boek. Wij zijn hier heel blij mee en zouden iedereen aanraden om een dergelijk herinneringsboek te laten maken. Heel fijn om even terug te kijken! "
- Marloes/2023

"Nog hartelijk bedankt voor de mooie foto’s,

een waardevol aandenken aan een bijzonder dag"
- Bram/2023

"Arenda heeft rekening gehouden met de persoonlijke wensen, superfijn!!

Prachtige en scherpe foto’s ontvangen van Arenda. Een hele fijne vrouw, die de momenten vastlegt waar jij nog altijd op kan terugkijken voor je eigen rouwproces. Ik merkte amper dat Arenda er was tijdens de dienst.
Het album dat ik achteraf kreeg was ook prachtig in elkaar gezet. Arenda heeft rekening gehouden met de persoonlijke wensen, superfijn!!
Afscheid kan je maar één keer nemen, dan is het heel fijn als je daar op kan terugkijken d.m.v. mooie foto’s.
Onwijs bedankt en blijf doen waar je mee bezig bent! "
- Anique/2023