Referenties

"Wat zijn we blij dat dit is vastgelegd in een mooi boek

Arenda heeft hele mooie foto's gemaakt van de geboorte van onze zoon en ook van onze overleden dochter. Wat zijn we blij dat dit is vastgelegd in een mooi boek. Nu kunnen we altijd terugkijken naar de liefdevolle momenten. Arenda is zeker een aanrader!"
- Nick en Nazia/2021

"Een lach en een traan, alles mocht er zijn - en dat zie je terug op de foto's.

Arenda heeft werkelijk prachtige foto's gemaakt van de afscheidsbijeenkomst van mijn moeder. Vooraf was er fijn contact, om te bespreken waar de focus van de reportage op mocht liggen. Ook achteraf was het contact heel prettig, heel 'menselijk' en vol compassie. Op de dag zelf heb ik nauwelijks gemerkt dat Arenda er was, wat mij betreft een kwaliteit van een goede fotograaf. Die enerzijds de bijzondere momenten weten te vangen, en anderzijds respectvol op de achtergrond blijft zodat de kwetsbaarheid van die momenten niet wordt verstoord. De foto's zelf zijn schitterend geworden. Het zijn stuk voor stuk weergaven van een dag die verdrietig maar ook mooi was: een lach en een traan, alles mocht er zijn - en dat zie je terug op de foto's. Dankjewel Arenda, dat je op deze waardevolle manier je talent met de wereld deelt! "
- Jennifer/2021

"Een bijzonder en waardevolle herinnering

De begrafenis van mijn partner was groots en indrukwekkend. Veel te veel indrukken om de dag in je op te nemen en op het moment bij stil te kunnen staan. Arenda heeft ervoor gezorgd dat wij de dag volledig met ons eigen afscheid en verdriet hebben kunnen beleven. Zij heeft met haar professionele werk ervoor gezorgd dat wij middels de foto's alle kleine en gedetailleerde momenten nooit meer zullen vergeten. De persoonlijke benadering, het bespreken van alle wensen en het respect waarmee ze haar werk heeft neergezet hebben wij als heel fijn en bijzonder mogen ervaren. Het prachtige boek heeft een prominente plaats gekregen. Arenda, nogmaals enorm veel dank!"
- Kim/2021

"Dit is zo ongelooflijk waardevol

De foto’s zijn prachtig en het album vertelt echt een verhaal. Beelden zijn soms zoveel sterker dan woorden. Heel fijn om de herinneringen aan mijn vader levend te houden.
Arenda is een fijn mens en een zeer professionele fotografe, die met veel respect, zorg en passie te werk gaat"
- Manuela/2021

"Ontzettend bedankt vanuit het diepste van mijn hart!

Lieve Arenda, toen ik op je website keek wist ik binnen een paar seconden dat je de juiste fotografe voor ons was om het afscheid van de vader van mijn dochtertje vast te leggen. Je was zo enorm afgestemd en liefdevol op de achtergrond aanwezig, dat het geen moment storend was.
En de foto's! Jeetje de foto's!!!
Kwetsbare momenten waar zoveel liefde uit spreekt. Jij begrijpt wat fijn is om terug te zien. De foto's zijn een verhaal op zich. Tijdens zo'n dag zijn er zoveel indrukken en tegelijkertijd zoveel wat ik op dat moment niet meekreeg. Heel fijn om dat op zelf gekozen momenten nog rustig terug te kunnen zien! Het album is iets tastbaars, niet te vergelijken met het zien van foto's op het scherm. Het album is van een prachtige kwaliteit en de foto's zo helder, kleurig en scherp. Het heeft mij nu al enorm geholpen om liefdevol terug te kunnen kijken op iets wat ook zo rauw en verdrietig is. Ik ben ook blij voor mijn dochter dat zij dit nu heeft als steun bij haar verwerking in de toekomst.
Ontzettend bedankt vanuit het diepste van mijn hart!"
- Dymphi/2021