Referenties

" Voor ons zijn deze foto’s zó enorm waardevol. Nu al. En de foto’s zullen de komende jaren alleen nog maar waardevoller worden

Dank je wel voor de prachtige foto’s! Iedereen die we de foto’s laten zien, is zeer ontroerd door de fotoserie. Je hebt het afscheid van ons zoontje prachtig weergegeven en het verhaal prachtig verteld met je beelden. Er is geen moment aan je voorbij gegaan. Dank voor je mooie edits en de tijd die je daarin gestopt hebt. Dank voor het bizar snelle aanleveren van de foto’s. Hierdoor hadden onze ontbrekende vrienden en familie toch het gevoel erbij te zijn geweest."
- Merel/2021

"Een prachtige herinnering

is dit intieme en integere fotoboek met ontroerende foto’s van de uitvaart van mijn partner."
- Ans/2021

" Heel belangrijk merken we nu voor onze moeder, omdat zij door haar dementie soms vergeet dat haar man is overleden.

We hebben de uitvaart van onze vader laten vastleggen door Arenda met als resultaat een prachtig fotoboek. Heel belangrijk merken we nu voor onze moeder, omdat zij door haar dementie soms vergeet dat haar man is overleden. Wij of de verzorging van het verpleeghuis pakken dan het boek erbij om met haar naar de foto's van die dag te kijken. Dat helpt haar om te begrijpen wat er gebeurd is met haar man. Zo waardevol dat we Arenda foto's hebben laten maken van de uitvaart!"
- Marike/2021

"Extra belangrijk omdat onze moeder niet fysiek erbij kon zijn

Een afscheid in corona-tijd van onze vader. En dat vastleggen zodat wij als kinderen en onze moeder rustig nog terug konden kijken en het opnieuw konden beleven. Extra belangrijk omdat onze moeder niet fysiek erbij kon zijn. Dat was onze wens en zowel de foto's en zeker ook het boek maken dat mogelijk. Dank Arenda! Met plezier beveel ik je aan bij anderen."
- Marc/2021

"De prachtige foto's van Arenda zijn een enorme steun bij het verwerken van het verlies van onze moeder

De moeilijkste momenten bij het afscheid heeft zij op een zeer mooie, integere en artistieke wijze weten vast te leggen. Alle lof ook voor de deskundige en liefdevolle aanpak van Arenda vanaf de kennismaking tot het keurig thuis bezorgen van het fotoboek."
- Carmen/2021