Referenties

"Kort na de uitvaart kregen wij alle prachtige foto's binnen. Deze waren zeer kwalitatief: echt prachtig

Een belangrijk familielid van ons was overleden en voor de uitvaart wilden wij graag een goede fotograaf om de hele dag vast te laten leggen. Uitvaartcentrum Dunweg had Arenda voor ons geregeld. Zij hebben contact met haar opgenomen en gelukkig had zij een super snelle service. Veel uitleg was niet nodig want ze wist gelijk wat ze zelf het beste kon doen! Erg enthousiast, meegaand en meedenkend. Ze is letterlijk met de rouwstoet met koets en paarden mee gerend, om de mooiste beelden vast te leggen. Onzichtbaar "zichtbaar" geen moment in de weg gelopen. Ze heeft de tijd genomen en ze was zeer respectvol. Kort na de uitvaart kregen wij alle prachtige foto's binnen. Deze waren zeer kwalitatief: echt prachtig. Kort daarna volgende het fotoboek die letterlijk het hele verhaal van de dag vertelde. Wij zijn zeer tevreden! Zeker een aanrader! "
- familie Hendriks/2022

"Ze verstaat haar vak goed: haar foto's zijn prachtig, vol liefde en vertellen veel meer dan alleen het beeld

Afgelopen zomer is mijn vader overleden. Naast de schok en het verdriet, moet er dan opeens heel veel gebeuren in een korte tijd. Arenda heeft mij enorm goed geholpen door dit moment van afscheid van mijn vader vast te leggen in foto's. Ze verstaat haar vak goed: haar foto's zijn prachtig, vol liefde en vertellen veel meer dan alleen het beeld. We hebben samen een selectie van de foto's in een mooi boek gezet en zo heb ik een blijvende manier om steeds weer met dit moment en met mijn vader te verbinden. Arenda was flexibel en kon met begrip ruimte geven aan dat waar behoefte aan was. Ik raad haar van harte aan"
- Paik/2022

"Het idee dat deze verdrietige gebeurtenis is vastgelegd geeft mij als nabestaande rust

Arenda heeft van de begrafenis van mijn echtgenoot een heel mooi fotoboek gemaakt!
De vormgeving van het fotoboek heb ik helemaal aan haar overgelaten hoewel ik van haar alle ruimte kreeg om hierin mee te beslissen.
Het leek mij en de familie goed om van de begrafenis foto’s te laten maken om later nog eens terug te kunnen zien.
Het idee dat deze verdrietige gebeurtenis is vastgelegd geeft mij als nabestaande rust. Ik kan, mocht ik dat even willen, de foto’s bekijken maar dat hoeft niet.
Het helpt mij bij het verwerken van het verlies om af en toe de foto’s van de begrafenis weer te zien, ook al is het verdrietig.
Arenda was bovendien onopvallend aanwezig op de begrafenis. Ze is mij en de familie niet opgevallen wat heel prettig was!"
- Henriëtte/2022

"Op de dagen zelf merkten we nagenoeg niets van haar aanwezigheid en toch wist ze de meest intieme en belangrijke momenten pakkend vast te leggen

In maart 2022 overleed onze vrouw en zus Jessica.
Jessica werkte al lange tijd bij het ANP en was daar enorm geliefd.
Toen Jessica overleed, kregen wij aangeboden om een fotoreportage te laten maken van de uitvaart door Arenda.
Als blijk van medeleven en waardering voor Jessica.
We twijfelden geen moment en zijn hiervoor achteraf heel dankbaar.
Arenda heeft op zeer professionele wijze een fantastische reportage weten te maken op de condoleance en de uitvaart van Jessica. Op de dagen zelf merkten we nagenoeg niets van haar aanwezigheid en toch wist ze de meest intieme en belangrijke momenten pakkend vast te leggen.
Het resultaat heeft ze in een ontzettend mooi boek aan ons overhandigd. Iedereen die het boek inziet, vindt het pakkend en mooi. Voor ons is het een waardevol boek, dat we de komende jaren zonder twijfel regelmatig erbij zullen pakken als we aan de mooie uitvaart van Jessica willen terugdenken.
Dankbaar richting het ANP, maar zeker ook richting Arenda.
Dankjewel Arenda!
Ook namens de rest van onze familie"
- Ricardo en Herald/2022

"Het gemis slaat een krater in ons gezin. Om dan die momenten van troost en liefde terug te zien in het album is bijzonder helend

De haarscherpe, intieme foto's van het afscheid van mijn man helpen mij en de kinderen in het verwerken van het verlies. Het gemis slaat een krater in ons gezin. Om dan die momenten van troost en liefde terug te zien in het album is bijzonder helend. Iedereen is ontroerd door het album.
Arenda is in het hele proces op de achtergrond aanwezig geweest, ik kan haar warm aanbevelen voor iedereen die met het verlies van een dierbare te maken krijgt"
- Lenneke/2022